Maak jij gemeente Roosendaal brandveiliger?

Maak jij gemeente Roosendaal brandveiliger?

Wil jij nieuwe contacten opdoen of gewoon iets doen voor jouw gemeente? We zoeken mensen die het leuk vinden om zich samen met anderen in te zetten om jouw Gemeente brandveiliger te maken. Ondernemers, netwerkers, regelaars en mensen die het fijn vinden om lekker bezig te zijn en de handen uit de mouwen te steken.

Wat ga je doen?

Als Ambassadeurs Brandveilig Leven ben je een belangrijke partner van de brandweer en de gemeente. Als ambassadeur heb je een voorbeeldfunctie en zet je je samen met andere ambassadeurs, die de nodige ervaring hebben opgedaan, in voor een brandveilige woonomgeving in onze gemeente. Je bent je bewust van de gevaren van brand.

Jouw kennis van brandveiligheid breng je over op de inwoners van de gemeente. Van jong tot oud en bij de mensen thuis. Met jouw adviezen weten mensen beter hoe ze brand kunnen voorkomen, vroegtijdig signaleren en hoe veilig te vluchten.

Ambassadeur ben je op vrijwillige basis. Hoeveel tijd je erin steekt is aan jou, dagdeel per maand of een paar uur per week alles kan. We bieden je de kans om samen te werken in een Team met gemotiveerde vrijwilligers, adviseurs van gemeente en brandweer. Alle taken/activiteiten die je uitvoert draaien om Brandveiligheid Leven. De belangrijkste taken zijn, Voorlichting geven en de Home Safety Checks. Gemeente en brandweer ondersteunen en faciliteren waar nodig is. De brandweer verzorgt een korte opleiding, ook heb je een verklaring omtrent gedrag (VOG) nodig om Ambassadeur Brand Veilig Leven te worden.

Klik hier voor meer informatie of om jezelf aan te melden.