Laat gratis een Home Safety Check uitvoeren

Brand overkomt mij niet. Denkt u?
Toch krijgt de brandweer jaarlijks duizenden meldingen van brand in een woning. Een brand levert naast financiële schade ook veel emotionele schade op. Gelukkig kunt u zelf veel doen om brand in uw woning te voorkomen.

Zorgen voor een brandveilige woning is makkelijker dan u denkt en kost weinig tijd
De kans is zelfs groot dat u hier al verschillende dingen voor doet. Wist u bijvoorbeeld dat u al brand voorkomt door na iedere wasbeurt het stof uit het filter van de droger te halen? Of door uw telefoon op het nachtkastje op te laden in plaats van op het bed? Benieuwd wat u nog meer kunt doen? Ontdek het met onze gratis Home Safety Check.

Wat is een Home Safety Check?
Bij een Home Safety Check komt een Brandveilig leven-ambassadeur van de gemeente Roosendaal bij u thuis langs. Hij doet samen met u een ronde door uw woning en hij geeft u praktische tips om uw woning nóg brandveiliger te maken.

De Brandveilig leven-ambassadeur kijkt ook of u rookmelders heeft én of ze werken
Heeft u nog geen rookmelders? Dan krijgt u tijdens de Home Safety Check 1 rookmelder van ons cadeau. Deze hangen we ook meteen voor u op. Met rookmelders kunt u snel actie ondernemen als er brand uitbreekt en zo veilig uw woning verlaten. Rookmelders zijn dan ook sinds 1 juli 2022 verplicht op iedere verdieping van een woning.

Voorkom brand, vraag vandaag nog een gratis Home Safety Check aan
Stuur een e-mail naar brandveiligleven@roosendaal.nl en geef aan dat u een gratis Home Safety Check wilt aanvragen. We nemen daarna z.s.m. contact met u op om een afspraak in te plannen.